رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین:
۲۲ واحد مرغداری در استان قزوین به چرخه تولید بازگشت
رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: ۲۲ واحد غیرفعال و راکد مرغ گوشتی در این استان با مشارکت زنجیره های تولید و مشارکت بخش خصوصی به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، محمد حسین عطایی افزود: با توجه به اقدامات خوبی که طی سالهای گذشته انجام شده، علاوه بر استفاده از ظرفیت واحدهای موجود مرغ گوشتی، ۲۲ واحد غیرفعال و راکد با مشارکت زنجیره های تولید و مشارکت بخش خصوصی به چرخه تولید اضافه شده است.
به گفته وی طی سه سال گذشته تولید گوشت مرغ استان از ۶۰ هزار تن به ۸۰ هزار تن رسیده و طبق برنامه ریزی های انجام شده این میزان تا پایان سال جاری از مرز ۱۰۰ هزار تن عبور خواهد کرد.
عطای یاداور شد: طی هفت ماهه گذشته بیش از ۵۷ هزار تن گوشت مرغ در واحدهای پروش مرغ این استان تولید شده است.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین افزود: این میزان گوشت مرغ تولید شده بواسطه ۲۹ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی طی این مدت بدست امده است.
وی تصرح کرد: از این میزان گوشت مرغ تولید شده ۲۴ هزار تن در داخل استان مصرف و حدود ۳۳ هزارتن مازاد تولید نیز به سایر استانها و کشور عراق صادر شده است.
عطایی خاطر نشان ساخت : طی هفت ماهه گذشته نیز ۶۶۳ تن مرغ از استان قزوین به خارج از کشور صادرشده است.
وی اظهار داشت : این سازمان در تلاش اس با افزایش راندمان تولید در واحدهای موجود و راه اندازی واحدهای بزرگ مرغداری علاوه بر کمک به اشتغال و اقتصاد استان، صادرات این محصول را نیز افزایش دهد.
گفتنی است : استان قزوین با دارا بودن ۴۱۲ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۱۰ میبلیون قطعه، در ماه حدود چهار میلیون قطعه جوجه ریزی دارد.